Tjäna PengarFå pengar tillbaka på det du köper på nätet. klicka här!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta som driver en hemsida idag har redan upptäckt att det inte är lätt att tjäna multum på den. En del tjänar mycket, men de flesta tjänar lite eller nästan inget alls på att driva sin hemsida. Men, om du inte siktar på att bli multimiljonär utan nöjer dig med ett par tusenlappar i månaden extra så finns det faktiskt pengar att tjäna. De två vanligaste sätten att tjäna pengar på hemsidor är via affiliateprogram och genom reklam. Men har man tid och kunskapen så kan du tjäna en hel månadslön på att jobba med datorn ett par timmar om dagen som affiliate.

Affiliateprogram
Affiliateprogram är ett enkelt sätt för dig att tjäna pengar på din hemsida. Ett affiliateprogram fungerar på så sätt att du blir partner med ett annat företag och går med på att sälja deras produkter via din hemsida. För varje produkt du säljer så får du några procent av köpebeloppet. I Sverige kan du gå med i affiliateprogram som t.ex.
Double.se,
Frossle.com - Tjäna pengar på din blogg/Hemsida, få 50 kr i registreringsbonus!
Script to all affiliate program

Scandicpartners.se

Zanox.se
Affiliator - Tjäna pengar på din webbplats!

Plus500 Affiliate Program

Allopass, The #1 micropayment service in Europe. Now available in the U.S.


Sen finns det ju många fler utländska sidor också, det är bara att söka.
Här har du en bra sida att gå in på och läsa. Affiliate----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam
Det är vanligt nuförtiden att se hemsidor med reklam. Anledningen till detta är för att det är ett lätt sätt att tjäna pengr. Ju fler personer som ser reklamen på din hemsida, desto större chans är det att någon klickar på din reklam. Det är därför de stora hemsidorna med mycket trafik tjänar mycket pengar medans mindre hemsidor tjänar nästan ingenting. Reklamen kan antingen vara i form av banners eller genom textlänkar. Oftast brukar man tjäna mest pengar på banners som är på längst upp på hemsidan och vid sidorna.


Adsense
Google Adsense är det största och bästa annonsnätverket på internet. Genom Adsense ger google dig chansen att visa annonser på din blogg eller hemsida och tjäna pengar när någon klickar på dem. Det är en härlig chans till extrapengar och fungerar helt automatiskt. Annonserna som visas är anpassade efter innehållet på din sida. Om du till exempel skriver om att träna så kommer annonser om träning att visas. Den vanligaste anledningen till att misslyckas med Adsens är att informationen på din sida är för ospecifik. Det är inte så stor idé att lägga upp annonser på en personlig blogg eftersom annonserna inte kommer kunna hitta innehållet särskilt bra, annars en bra extrapengskälla.

Adsense

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett annat bra sätt är ju att svara på onlineundersökningar. Jag kan tipsa om :
Panel.se
ciao-surveys.se
Dinasikt.se
Vinn en lyxweekend på ett slott!
Surveysavvy.com-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sälj dina gamla saker
Det finns ju en annan möjlighet också du kan t.ex.rensa ur dina garderober, skåp och lådor. Ta fram alla barnkläder som är för smått, böcker du aldrig kommer att läsa igen istället för att dom ska stå och samla damm, gamla sportartiklar, leksaker som barnen tröttnat på och din elprylar som du inte använder, t.ex. mobiltelefoner, spelkonsoller. många av oss har många "allt möjligt förråd" hemma, där saker ligger år efter år och bara förlorar sitt värde. Men dessa förråd kan ju vara en riktigt bra pengagömma, då man istället kan sälja dem och tjäna pengar istället. Småbarnsfamiljen blir överlycklig för begagnade barnkläder, samlaren blir glad över dina böcker som gör hans samling komplett. På nätet kan du sälja saker genom ställen som t.ex. Blocket.se och Tradera.com. Större och mer skrymmande saker kan du också sälja genom att t.ex. sälja på loppis eller till bekanta som kanske skulle vara intresserade.Köpa billigt och sälja dyrt Man kan ju också köpa billigt för att sälja dyrare. Kanske hittar du ett varulager från en butik som gått i konkurs, om du har den turen kan du ju sälja dessa grejer för dubbla priset.

Man kan ju också köpa grejer på dessa nya auktionsidorna som har kommit och göra fynd. t.ex. Platt-tv, värde 9 995 kr. Såld för 173 kr! MissPenny.com, BidRivals SE, Lägstabud.se, Köp din drömbil för några kronor - klicka här Eller Bli medlem hos Bidster.com. Buda och vinn en Porsche/boendekostnader för ett år. Click Here

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mer trafik till din hemsida:

mer-trafik.se Öka din trafik på hemsidan, Helt Gratis! 150 bonuspoäng!

Earn money, tjana pengar, save money, spara pengar, gifttips, presenttips, restips

Get Your site listed in 2 Mins!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SMS GULD

Plus500

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)